Wereldberoemd in heel Zaandam

Barbecue Tips

Barbecue met houtskoolWij krijgen zelf het beste resultaat met een eenvoudige barbecue waarbij we gebruik maken van houtskool of briketten. Laat het houtskool of de briketten eerst goed doorgloeien, zodat er beslist geen vlammen meer te zien zijn. De kolen moeten moeten mooi grijs-wit gloeien. Een klein beetje geduld doet hier wonderen.

Rooster de saté niet te dicht boven het gloeiende houtskool, en keer de saté regelmatig om en om. Hierdoor voorkomt u dat het vlees van buiten zwart en van binnen nog rauw is.

Heeft u een afsluitbare barbecue? Laat dan de deksel open voor het beste resultaat.

 

Tips voor de Gourmetplaat

gourmetplaatAls het geen lekker weer is voor een barbecue, kunt u toch van mijn saté genieten. Ik gebruik zelf in de winter de gourmetplaat, al is een echte barbecue toch nét iets beter. Bedek de gourmetplaat met een vel aluminiumfolie en doe daar een klein scheutje vloeibare braadmargarine op. Zodra die een mooie bruine kleur krijgt, kan de saté er op.

Bij de volgende portie even het aluminiumfolie vervangen, zodat de saté niet zwart wordt.

Ook nu geldt : regelmatig keren voor het beste resultaat.

 

Tips voor de Grillplaat

grillplaat

Bij slecht weer is een grillplaat misschien wel de beste vervanger voor de barbecue. U hoeft dan geen aluminiumfolie te gebruiken, wat wel zo gemakkelijk is.

Het rooster kun je afvegen met een keukenrol.

Zoals met alle elektrische apparaten : lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing, en wees voorzichtig met hete onderdelen.

Prijzen & Bestellen
Mogelijkheid 1

Saté gekoeld meenemen om zelf te bereiden op BBQ of grillplaat.

Kip-saté (Sate Ayam)
- € 5.45 voor 10 stokjes
Lam-saté (Sate Kambing)
- € 8.45 voor 10 stokjes


Mogelijkheid 2

We bereiden de saté voor u op de gourmetplaat. U hoeft er alleen maar van te genieten.

Kip-saté (Sate Ayam)
- € 6.45 voor 10 stokjes
Lam-saté (Sate Kambing)
- € 9.45 voor 10 stokjes


Saté-saus

Saté-saus wordt geleverd in porties van 0.35 liter. Deze saté-saus is erg lekker bij de kip-saté, maar bij de lam-saté is het niet aan te raden.

Saté-saus
- € 3,50 per portie 0.35 l.


Bestellen

Ik werk uitsluitend met verse ingredienten, dus bestellingen minimaal een werkdag van te voren door middel van het bestel-formulier. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Telefonisch bestellen kan ook. Wilt u een levering op dezelfde dag? Bel dan even of het mogelijk is!


Bestellen


Betaling

Uitsluitend contant bij aflevering. Bij een grote bestelling kan ik een aanbetaling van 25% vragen. 


Aflevering

Op werkdagen dient U de sate zelf te komen afhalen. 's Avonds en in het weekend is bezorgen mogelijk voor bestellingen van meer dan    € 50,-

(alleen in Zaandam en Koog aan de Zaan)